Το κατάστημά μας

Είμαστε επαγγελματίες στην επιχείρηση πλυντηρίου και στεγνού καθαρισμού, πράγμα που σημαίνει ότι είμαστε πάντα ενημερωμένοι σχετικά με τις τελευταίες τεχνολογίες, μεθόδους καθαρισμού και λύσεις για την αντιμετώπιση λεκέδων ή λεπτών υφασμάτων. Επιπλέον, διατηρούμε τα υψηλότερα πρότυπα ακεραιότητας των επιχειρήσεων ακολουθώντας τοπικούς και εθνικούς κανονισμούς και κανόνες περιβαλλοντικής ασφάλειας! Είμαστε παθιασμένοι να αλλάξουμε τον τρόπο που σκέφτεστε για τα ρούχα!

Επιλέξαμε, για την Επιχείρηση μας, μια οικολογική προσέγγιση, με σεβασμό στο περιβάλλον, ικανή να σας προσφέρει βαθιά καθαριότητα και υγιεινή, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες για πλύσιμο υφασμάτων, και προσοχή στην κατανάλωση ενέργειας. Γι 'αυτό η επιλογή της εταιρείας μας σημαίνει να κάνουμε μια οικολογική επιλογή, χωρίς να θυσιάζουμε την υγιεινή και την ποιότητα.

Η αξία του χρόνου σας, οι ανάγκες σας και η προσοχή στη λεπτομέρεια για ένα μοναδικό και άψογο στιλ βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας. Αυτός είναι ο λόγος που H LAVANDERIA δεν είναι απλώς ένα Καθαριστήριο ρούχων , αλλά μια εμπειρία αφιερωμένη στις προτιμήσεις, και τις ανάγκες εκείνων που θέλουν πάντα να είναι άψογοι και λατρεύουν να διατηρούν τη μοναδικότητα του στυλ τους. Δοκιμάστε τις υπηρεσίες μας και μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να βρείτε τη λύση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Φροντίζουμε τους πελάτες ικανοποιώντας τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητές τους.

Η δύναμή μας: είναι και ήταν πάντα να παρέχουμε την καλύτερη υπηρεσία στεγνού καθαρισμού, με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας (ευρωπαϊκά) με μια πολύ εκπαιδευμένη ομάδα εργασίας και εκπαιδευμένη με την έννοια της ικανοποίησης 100%.

Η αποστολή μας: είναι να δημιουργήσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης με κάθε πελάτη, παρέχοντας πάντα ικανοποίηση με τα πιο πρόσφατα προϊόντα, υπηρεσίες και ποιότητα.

Το όραμά μας: να είμαστε πάντα # 1 στην υπηρεσία στεγνού καθαρισμού. Δουλεύοντας ως ομάδα που προσφέρει συμμόρφωση και ευθύνη, βασισμένος επίσης σε πρόσθετες υπηρεσίες με την υψηλότερη ποιότητα στην επισκευή παπουτσιών, μικρές αλλαγές στο ράψιμο, όπως φερμουάρ, κουμπιά κ.λ.π.

Οι αξίες μας: διέπονται από εσωτερικές πολιτικές και κανονισμούς με διεθνή πρότυπα, προκειμένου να επιτυγχάνουμε πάντα δέσμευση και ευθύνη στην ποιότητα και την εμπιστοσύνη στις υπηρεσίες μας, και έτσι να επιτυγχάνουμε τη μέγιστη πιστότητα με τους πελάτες μας.

Καλέστε μας στο 211 411 7351 για κάθε πληροφορία ή διευκρίνιση για τον καθαρισμό του ιματισμού σας. 
Call Now Button